"Izaberite mi neko lepo cveće na sahrani" Dejanu nije dobro od pomisli na Dalilu i Cara u izolaciji: Uznemirio javnost, p0mozite mu (Video)
Breaking News

“Izaberite mi neko lepo cveće na sahrani” Dejanu nije dobro od pomisli na Dalilu i Cara u izolaciji: Uznemirio javnost, p0mozite mu (Video)

Kada pogledamo trenutnu situaciju oko Dalile i Dejana, stvari se ioz dana u dan izmiču kontroli. Sada se ona ponovo počela zbližavati sa Carem, što je Dejana opet dovelo do nervn0g sIoma, počeo je shvatati da ga ne voli, a svi oni koji ga vole i podržavaju su zabrinuti da sebi ne bi nešto uradio, jer kako smo imali prilike da vidimo, Dejan je itekako sklon sam0p0vrijeđivanju.

On je sada zajedno sa Đedovićem, Karićem ležao i zezao se prije spavanja, pričali su naravno o njegovoj situaciji i Dalili. U tom trenu je naišla Dalila, kako možete da vidite i čujete na video snimku ispod teksta, pitala je Đedoviža za posteljinu, a on joj je odgovorio da joj je već sve namješteno u iz0laciji:

Kako ovdje možete da čujete, Dejan se nasmijao i rekao da mu izaberu neko lijepo cviježe za sahrane, ali naravno d aovo mnogi nisu shvatili kao šalu nakon svega što je sebi uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *