U jeku drame s Duškom Karleuša poslala žest0ku poruku Ceci: "Imam i dokaz" objavila 0vu sliku da svi vide, Ceci će past mrak na oči
Breaking News

U jeku drame s Duškom Karleuša poslala žest0ku poruku Ceci: “Imam i dokaz” objavila 0vu sliku da svi vide, Ceci će past mrak na oči

Jeleni Karleuši nije izgleda dosta svoje muke i cijelokupne situacije u kojoj se trenutno nalazi, nego ona nastacvlja da se obazire i na druge rat0ve koje odavno vodi. Moramo da istaknemo prije svega da  je ovih dana Jelena u centru pažnje kako medija tako i širokih narodnih masa zbog nasiIja u porodici.

Ona je supruga Duška na Božić prijavila poIiciji zbog nasiIja zbog čega je on prvobitno dobio zabranu prilaska Jelenu  utrajanju od 48 sati, ali nakon nekoliko dana ta zabrana se produžila na 30 dana. Ona je sda prozvala Svetlanu Ražnatović na svom instagramu, iznijela i dokaze, osramotila je u jednu ruku:

Kako vidite Jelena je dobila opet i Ceca je dužna da jo isplati preko 100.000 hiljada dinara zbog svega što je Jelena pretrpila. Ona je kako kaže Jelena čistog obraza a Ceca je željela samo da bude rtva u narodu što nikada neće moći biti. Svi sada očekuju da se povodom ove odbijene tužbe oglasi i Ceca i kaže svoje viđenje situacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *