Bekuta u javnosti prvi put nakon Mrkine smr.ti: Ana drastično smršala, pogledajte kako izgleda - "ne Iiči na sebe, osušiIa se"
Breaking News

Bekuta u javnosti prvi put nakon Mrkine smr.ti: Ana drastično smršala, pogledajte kako izgleda – “ne Iiči na sebe, osušiIa se”

Kada pomeneo ANu Bekutu, ona je godina na javnooj sceni i oduvijek je nekako imala isti izgled. Svoju kilažu je uspjela održavati istom, bar kako smo imali mi prilike da pratimo. Ona je nedavno ostala bez svog emotivnog partnera, bez svog voljenog Mrke s koijm je provela jako lijepe i nezaboravne godine.

Naravno da je sve to pokosilo, ona se oglasila nakon njegove smrti i rekal da neće imati nastupe niti gostovati po emisijama, što je i uradila, prošle godine u decembru mjesecu se krila od medija, nije se pojavljivala ni u Zvezdama Granda, ali naravno svemu dođe kraj, ona mora da nastavi sa životom, pa se sada prvi put pojavila na snimanju emisije u Zvezdama Granda:

Ona se potrudila da bude lijepa i da se dotjera ,ali svi su komentarisali njenu kilažu. Ljudi su pisali da nikada nije bila mršavija, da se “osušiIa” i da je možda trebala malo više voditi računa o sebi tokom ovih dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *