Miljana Kulić kupila hotel: Zadrugarka uložila novac u kupovinu nekretnine pa na društvenim mrežama zakukaIa - sada traži pomoć svojih prijatelja
Breaking News

Miljana Kulić kupila hotel: Zadrugarka uložila novac u kupovinu nekretnine pa na društvenim mrežama zakukaIa – sada traži pomoć svojih prijatelja

Moramo da kažemo kako je Miljana Kulić oduvijek privlačila pažnju širokih narodnih masa na sebe, ali zadnjih godna u negativnom smislu. Kada je postala rijaliti učesnica u Parovima, ona je bila zanimljiva, smiješna i simpatična, imala je veliku vojsku ljudi koji su je podržavali, ali s godinama joj je izgledalo psihičko stanje u zatvorenom prostoru bilo gore i njeno ponašanje se promijenilo i otišlo u tačku.

Ona je preko 5 godina zaredom bila rijaliti učesni, što za nju nije bilo dobro, kako vidimo po zadnjoj sezoni. Zadnje dvije godine je imala velike ner’vne sIomove u rijaliti programu ,a sada je iz zadnje sezone diskvalifikovana zbog fitičkog napada na bivšeg emotivnog partnera Zolu.

Ona je sada kako vidite u naslovu zatražila pomoć svojih prijatelja i pratioca, kupila je hotel i objavila je oglas kakve radnike traži. Mnogi smatraju da je ovo izhitreno i da je trebala još malo sačekati s kupovinom hotela:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *