Drama u stanu poslije diskvalifikacije: Maja porazbijaIa sve pred sobom, Taki očajan - "odakle mi 50.000 eura, moraš na Iiječenje"
Breaking News

Drama u stanu poslije diskvalifikacije: Maja porazbijaIa sve pred sobom, Taki očajan – “odakle mi 50.000 eura, moraš na Iiječenje”

Kada pomenemo Maju Marinković, moramo da kažemo kako je ona svojim ponašanjem sama sebe dovela do direktne diskvalifikacije. Naime, jako se često desi da emotivni partneri budu krivci što jedno od njih bude diskvalifikovano, vidjeli smo to nedavno sa Miljanom Kulić koja je zbog bivšeg došla do diksvalifikacije, a sada se isto desilo i Maji.

Izvor blizak ovoj porodici je rekao kako je Taki došao po Maju koja nije mogla vjerovati da je izbacuju, ona nije mogla vjerovati da je  Car to tražio, jer produkcija nije imala tad izbora, jer su svijesni da je Maja fizički nasrnuIa na njega i p0vrijediIa ga.

Tak ije odvezao kako prenosi izvor u stan, a ona je sve počela da l0mi, doživjela je nervni sIom, a i Taki zajedno s njom, jer čovjek više ne zna šta da radi s njom, rekao je da ne zna ni kako da vrati dug koji je napravila prema Pinku od 50.000 eura, to su velike sume novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *