"Nije po mom ukusu ali ajde.." zavirite u Iuksuznu kuću od Jelene i Novaka Đokovića: 0va vila ih koštala 24 miIiona dolara (Foto)
Breaking News

“Nije po mom ukusu ali ajde..” zavirite u Iuksuznu kuću od Jelene i Novaka Đokovića: 0va vila ih koštala 24 miIiona dolara (Foto)

Kako stvari stoje, on je jedan od bogatijih ljudi, sve je postigao svojim talentom i na brojnim sportskim takmičenjima na kojima je odnosio visoke nagrade. Kako engleski mediji pišu njegovo bogatstvo se otprilike procijenilo na oko 238,5 miIiona eura, što je velika cifra, a sada su rekli kako je njihova vila oko 24 miIiona eura, zamislite kakav je to luksuz.

Moramo da kažemo kako je Jelena u jendom izlaganju rekla da i nije sve po njenom ukusu, da je bila tako uređena od ranije, ali da je lijepa. Oni sada žive u Monte Karlu ali proed toga oni posjeduju kako znamo nekretnine širom svijeta.

Kvart Soho je mjesto gdje su donijeli odluku da žive, gdje su se stacionirali i gdje im je kako stvari stoje najljepše. Moramo da kažemo kako je tu sve uređeno i više nego Iuksuzno, vjerujemo da je svaki komad namještaja koštao jako puno, pogledajte samo dio atmosfere iz tog doma:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *