Godinama bila u svađi sa Marinkom: Isplivale slike - pjevačica u suzama grlila sanduk i ponavljala jednu rečenicu, prisutni pIakali
Breaking News

Godinama bila u svađi sa Marinkom: Isplivale slike – pjevačica u suzama grlila sanduk i ponavljala jednu rečenicu, prisutni pIakali

Moramo da kažemo da je posljednja počast koja se odala legendarnom pjevaču bila velika i da su na njoj bile brojne poznate ličnosti, kolege, prijatelji, porodica, poznanici, došao je kako mediji prenose i sami vrh te zemlje, Aleksandar Vučić.

Jelena Karleuša, Nada Topčagić, Milena Plavšić, Nenad Knežević Knez su neki od javnih ličnosti koje su kamere snimile i koje su najviše zapale za oko širokim narodnim masama, sudeći po komenarima koje svakodnevno pratimo. Kako vidite u naslovu, danas piše o pjevačici koja je u suzama grlila njegov san’duk iako godinama nisu bili u dobrim odnosima. Ko je ona?

Nada Topčagić, već smo je naveli, bila je kak mediji prenose godinama unazad u svađi s Marinkom. Ona je pIakala i molila Marinka da joj oprosti što nisu imali dobar odnos, svijesna je kakav je on čovjek, rekla je, nisu trebali tako postupiti za života.Mnogi se pokaju kada je kasno, pa tako i Nada, pisali su ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *