Evo šta sve piše u ugovoru Dalile i produkcije: Evo koji posao su joj obećali, a tek da čujete honorar, podupIao se - sad je sve jasno
Breaking News

Evo šta sve piše u ugovoru Dalile i produkcije: Evo koji posao su joj obećali, a tek da čujete honorar, podupIao se – sad je sve jasno

Kako vidimo Dalila, Dejan i Car su glavna tema ne samo na prostorima BaIkana nego i šire. Došli smo do nekih saznanja koje ne tvrdimo nego prenosimo. Dalila je navodno svake sedmice trebala da zarađuje 1.500 eura zbog svog aktivnog učešća u rijaliti programu, što bi ako ostane do kraja i bez kasni bilo 60.000 eura.

Sada kada je došlo do ove priče koja kako ona kaže drži gledanost i rijaliti, ona je izašla i tražila da joj se povisi honorar i da na kraju iznosi kako prenose mediji 150.000 eura, ili da dobije stari honorar i stan. Ona smatra da je za pink tv žrtvovala svoj život, što je mnogo puta rekla i uživo u rijaliti programu Zadruga.

Oni su joj obećali posao voditeljice i život u Beogradu ,da li pismeno ili usmeno ,ne znamo ,ali ona stalno o tome priča u Zadruzi, što navodi na smijeh široke narodne mase koje to gledaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *