Savićka se danas bahati a nekad bila teška sir0tinja: KupaIa se u koritu, spavala u kući bez pr0zora – evo ko je sve 0vo otkrio

Tanja Savić je zadnju godinu bila zastupljena jako puno u medijima, jer se kako ste vjerujemo imali svi prilike da pratite b0rila sa svojim bivšim suprugom za starateljstvo nad sinovima. Oni imaju dvba sina koja su dobili u ljubavi. Naime, ona je neko ko je svoju popularnost stekao preko Zvezda Granda, i nikada o toj produckiji nije govorila l0še.

Ona je neko ko jako rijetko priča o svojoj prošlosti, dosta se spekulisalo o njenom privatnom životu, a danas žete otkriti kako je to ona imala djetinjstvo. Njena strina nam je rekla kako je ona odrasla u selu koje se nalazi u blizini Smedereva, selo se zove Radinac. Kaže da si njeni roditelji davali sve od sebe da ona ima, ali da je bilo tešk0.

Porodica im je posuđivala odjeću, često su znali spavati u kuži bez prozora kada je hladno, čak se kupala u k0ritu, ističe strina.Kuću su sredili i krenuli sa boljim životom kad se njen otac zaposlio u jednoj dobroj firmi.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *