0vo Srbija nikad nije vidjela, niti će: Kćerka najbogatije srpkinje na svijetu živi u vili koja vrijedi 200 miIiona eura – odlučila da sve pokaže (Video)

Kako je to obično uvijek bilo, postoje dvije skupine ljudi, oni koji imaju jako puno novca, koji imaju avione, kamione, jahte, vile, vikendice i oni koji rade za minimalne plate, nekako školuju djecu i spajaju jedva kraj s krajem. Gdje god na BaIkanu da se nalazite, situacija je slična, ljudi se prosto razlikuju po ovim skupinama.

Moramo da kažemo kako danas pišemo o ženi koja je s naših prostora i koja stalno dolazi svojom privatnom jahtom da ljetuje u Hrvatsku, ona je žena vlaska formule jedan, svi znamo koliko on novca ima, on je svima poznati Berni Eklston.Ime njegove žene je Radić Slavica.

Njih dvoje imaju dvoje djece, dvije kćerke, a jedna je Petra koja je objavila video snimak i pokazala kako zapravo izgleda luksuz u kome ućiva svakodnevno, radi se o vili koja je vrijedna milionima. Ona ima svoje kino, svoje bazene, pogledajte video snimak i sve će vam biti jasno, ovo je stvarno veliki luksuz:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *