Ljubavnica Miroslava Ilića š0kiraIa javnost: Odala šta Lepa Brena radi u papreno skupoj jahti - džaba sav luksuz i dalje je seIjanka u duši
Breaking News

Ljubavnica Miroslava Ilića š0kiraIa javnost: Odala šta Lepa Brena radi u papreno skupoj jahti – džaba sav luksuz i dalje je seIjanka u duši

Kada pomenemo Lepu Brenu svi znamo da je ona ove godine kupila jahtu sa svojim suprugom koja papreno košta i koja je kako se spekulisalo savršeno sređena. Pisalo se da je 6 miliona eura i da ta jahta ima 6 spavaćih soba, nekoliko kupatila i veliki dnevni boravak. Brena je sa mužem i sinovima je ove godine maksimalno već iskoristila, ali do sada nikada nije objavila niti jednu jedinu sliku koja pokazuje kako ta jahta izgleda unutra.

Mirjana Antonović je kako znamo bivša Ijubavnica Miroslava Ilića i velika prijateljica Lepe Brene, ona je sada otkrila šta brena radi na svojoj papreno skupoj jahti i kako ta jahta izgleda iznutra. Pokazala je nekoliko detalja, gdje se vidi luksuz, pogledajte i sami u nastavku teksta:

Ono što je svima privuklo pažnju je na stolu pored nekog voća i hrane da se vidi novčanik pun eura, svi smatraju da bi to mogao pokazati tako javno samo neko ko se naziva seIjakom. Pisali su dzaba joj svi novci kada je seIjanka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *