0va fotografija je nastala 1974. godine: Da li prepoznajete pjevačicu na slici - nema osobe na BaIkanu koja ne zna njene pjesme (Foto)
Breaking News

0va fotografija je nastala 1974. godine: Da li prepoznajete pjevačicu na slici – nema osobe na BaIkanu koja ne zna njene pjesme (Foto)

Kako smo napisali u samom naslovu ,danas vam ostavljamo fotografiju na naslovnoj strani ovog člnaka jedne pjevačice a vi se potrudite da prepoznate o kojoj našoj poznatoj pjevačici se radi. Naime, ova slika je kako sno naveli nastala 1974. godine, ona je pjevala brojnim javnim osobama širom JugosIavije, čak i J0sipu Br0zu.

Jako mlada je počela kao što vidite da se bavi pjevanjem i da se bori za svoje mjesto ispod estradnog neba, što je nekada bilo teže nego danas. Njeno ime je Snežana Đurišić, a ona je kao što znamo i danas jedna od ljepših pjevačica kada je njena generacija u pitanju.

Ona je neko kome se često mediji bave, jer privlači pažnju, a sada je jedna stranica na društvneim mrežama napravilap oređenje njenog izgleda prije i sada. Ljudi su imali kao što imate prilike da vidite različite poglede na to i različite komentare. Pogledajte fotografiju i nekoliko komentara:

Koji je vaš komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *