Laže onaj ko kaže da nije gledao Severinin snimak sa jahte: Evo kako danas izgleda muškarac s kojim je tad bila u akciji (Foto)

Moramo da kažemo kako je Severina svima poznata kao Seve mašta svakog skoro muškarca. Ona je bila možemo da kažemo skoro pa anonimna pjevačica do 2004 godine kada je proslavio famozni snimak sa jahte, koji i nije baš za pohvale, ali eto, ovdje vidimo kako stvari funkcionišu na javnoj sceni. nekada je najg0ra reklama najbolja, bitno je samo da pišu o vama.

Ona je rekla da je tada bila mlađa i da nije ni sumnjala da se to može desiti, ali da niko ne zna šta život nosi. Kaže da duguje izvinjenje samo porodici od tog čovjeka, ali oni su tada bili u ljubavi. Radi se o jednom biznismenu koji je tada imao ženu i djecu, kako prenose mediji, bio je jedna porodičan čovjek.

Iznad teksta smo vam postavili njegovu sliku, jasno vidite kako on izgled,a on je biznismen kako smo rekli i ne znamo šta se dešava u njegovom privatnom životu sada, ali će i on zauvijek biti obilježen sa ovim snimkom.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *