Kćerka Silvane Armenulić imala 12 godina kada je pjevačica p0ginuIa: Izrasla je u predivnu ženu - ista je svoja mama (Foto)

Kćerka Silvane Armenulić imala 12 godina kada je pjevačica p0ginuIa: Izrasla je u predivnu ženu – ista je svoja mama (Foto)

Kada pomenemo Silvanu Armenulić, moramo da kažemo da je ona prije 45 godina preseIila na neko bolje mjesto u ne.sreći koja se desila na autoputu Beograd Niš, ali je niko nije toliko spominjao, koliko je ona aktuelna tema poslije poznatog filma po imenu Toma koji se nedavo počeo emitovati na BaIkanu i koji je osvojio srca svih ljudi koji su ga pogledali.

Priča Tome je uveliko povezana sa životom ove pjevačice, koja je imala smo 37 godina kada je napustila ovaj svijet. Jako tužno je to bilo, s njom u autu je bila i njena trudna sestra i vilionista koji su također prem1nuIi, samo je preživjela jedna sestra koja je bila u autu i to na svu sreću, jedva.

Gordana je kako vidite iznad teksta kćerka pjevačice Silvane i ona je bila jako mlada kada je otsla bez majke, imala je samo 12 godina, veliki pubertet, vjerujemo da to nije ni malo lahko podnijeti:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *