Bekuta stigla na snimanje Zvezda Granda, svi gledaju šta je obukIa: Sve se osIikalo u kožnoj haljini - priliči li ženi njenih godina 0vo

Bekuta stigla na snimanje Zvezda Granda, svi gledaju šta je obukIa: Sve se osIikalo u kožnoj haljini – priliči li ženi njenih godina 0vo

Ana Bekuta je dugo godina na javnoj sceni, imali smo prilike da kroz sve ove godine pratimo njen rast i njen razvoj kroz karijeru ali i njen porodični i privatni život. Ona je neko ko je svašta prošao u životu ali je uvijek bila nasmijana i pozitivnog duha.

Nekoliko se zona je već člabn žirija poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a u zadnje vrijeme od kako je izgubila mnogo kilograma, počela se oblačiti malo pr0v0kativnije. To nije ništa posebno kako misli polovina gledaoca, ali druga polovina koja je nije navikla takvu je iznenađena, otkad ona nosi kožne haljine koje su uske i koje joj sve ocrtavaju:

Iznad teksta možete da vidite kakva je došla na snimanje emisije, ljudi su se podijelili u dvije grupe, oni koji smatraju da je ovo sasvim pristojno i oni koji misle da je počela pretjerivati. Ana smatra da tu nema ništa pr0v0kativno, da je to jedna sasvim skladna haljina njenim godinama.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *