“Kraljica među pr0r0cima" - nekad je bila zvijezda televizijskih ekrana, danas totaIni pr0paIitet: Evo kako danas izgleda BaIkanska KIeopatra
Breaking News

“Kraljica među pr0r0cima” – nekad je bila zvijezda televizijskih ekrana, danas totaIni pr0paIitet: Evo kako danas izgleda BaIkanska KIeopatra

Svi znamo da je simbol jednog vremena sigurno bila Kleopatra, bila je velika zvijezda malih ekrana, kada su postojali brojni proroci, ona je bila centar pažnje. O njoj se kao poznatoj ličnosti dosta tada pisalo i spekulisalo. Mediji su pisali kako je ona navodno nekada bila muška’rac i poslije postala žena, ali te tvrdnje nikada nisu potvrđene dokazima.

Ona je kako znamo prije odluke d ase bavi proročanstvima bila pjevačica, pjevala je po vašerima i kafanama, ali ovo joj je sigurno donosilo mnogo više novca na mnogo lakše načine. Kleopatra je zapravo Dušica Ilić ali svoje puno ime i prezime nije koristila nikako od kako se počela baviti pr0r0čanstvom, sama je otkrila.

Ona je u jendom trenu iz samo njoj poznatih razloga donijela odluku da se povlači iz javnog svijeta i da ne želi više biti na tv ekranima. Pogledajte kako ona danas izgleda:

Mnogi su rekli da ne liči na sebe, koji je vaš komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *