Viki Miljković istrčala iz auta bez trunke šminke i sve iznenadila: Svi su gledali u njeno lice, evo kako zaista izgleda

Viki Miljković istrčala iz auta bez trunke šminke i sve iznenadila: Svi su gledali u njeno lice, evo kako zaista izgleda

Ako je iko vodio računa da se pred reporterima i medijima pojavi dotjeran to je zasigurno bila Viki. Ona je jedna od rijetkih pjevačica koja nije voljela da se u javnosti pojavljuje bez šminke i frizure, ali sada je sve iznenadila, kada su mediji počeli da objavljuje njene slike izlaska iz auta kako bi ušla u studio.

Izgleda da se ona šminkala u šminkernici, ali je zaboravila da stavi naočale dok nije došla do vrata studija, pa su svi mogli da vide po prvi put sigurno ovako njeno prirodno lice bez šminke. Komentari su bili podijeljeni u dvije skupine, kao i uvijek, neki koji su rekli da ona za svoje godine izgleda super i oni koji su rekli da ih je iznenadila i da ne liči na sebe:

Iznad teksta smo vam postavili fotografiju o kojoj smo pisali u toku cijelog članka, na osnovu iste vi sami možete da donesete svoj sud i da izgradite svoje mišljenje o njenom izgledu bez šminke.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *