Roditelji, probudite se: Djevojčice od 10 godina se snimaju za Instagram, uvijaju i pIešu kao da su starIete - možda su 0vo vaša djeca

Roditelji, probudite se: Djevojčice od 10 godina se snimaju za Instagram, uvijaju i pIešu kao da su starIete – možda su 0vo vaša djeca

Kada pomenemo današnje generacije, nekako smo prihvatili činjenice d aih ne možemo odvbojiti od telefona, da su postali blago rečeno 0visnici o tim spravama, ali ono što možemo, jeste kontrolisati sadržaj koji gledaju i koji obavljaju na društvenim mrežama.

Kako vidite u samom naslovu ,na grupama gdje su majke i očevi, roditeljske grupe koje su napravljene radi davanja savjeta i dijeljenja iskustava se počeo vrtiti snimak dvije djevojčice koje ima 10 godina i koje uz pjesme Teodore Džehverović uvijaju se i pIešu dok sve to snimaju uživot.

Jedna djevojčica je prišla bliže kameri i uvijala se a onda rekla “da li vam je ovo dovoljno? želite li još?” Jedna majka zabrinuta ovim postupkom djevojčica je video snimila i počela dijeliti. Pisala je da je ovo jako l0še i da roditelji vide da to nisu njihova djeca:

Ukoliko ste roditelj maloljetne osobe, vodite računa šta vam dijete radi i kakav sadržaj objavljuje na društvenim mrežama,jer ste vi do 18te godine glavni odgovorni za svaki njihov postupak!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *