0va pjesma joj je donijela bogatstvo: Marina Tucaković je za 5 riječi dobila 100.000 eura, a evo o kojoj numeri je riječ - svi je znate

0va pjesma joj je donijela bogatstvo: Marina Tucaković je za 5 riječi dobila 100.000 eura, a evo o kojoj numeri je riječ – svi je znate

Ona je svoje zadnje dane provela kako saznajemo u boInici Dragiša Mišović, a napustiIa nas je u svojoj 67. godini života. Ona je bila zasigurno najbolji tekstopisac na domaćim prostorima. Velike zvijezde nikadsa ne bi uspjele da izgrade tako veliku i uspješnu karijeru da nisu imali nju iza sebe koja im je pisala savršene tekstove i pjesme.

Ona je tekstopisac o kome će se dugo pričati i pisati, jer je pola hitova sa estrade upravo njeno. Bila je izvanredna osoba i uvijek će živjeti u sjećanju ljudi. Da je u toku svoje dugogodišnje karijere zaradila jako puno novca, jeste, to nije mogla ni sakriti.

Neda Ukraden je jednom priliko rekla da je ona dobro naplaćivala svoj rad i da je najskuplje stihove platila upravo Marini, koji su je koštali stotinu hiljada eura, zamislite ,za samo jednu pjesmu. Ovo je pjesa po imenu “suza ej iz oka krenua” koju je napisala Marina za Nadu i ona je toliko platila.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *