Evo kako je Aleksandra Subotić izgledala prije operacija: Nije uvijek bila lijepa i zgodna - 0vako je izgledala prije, malo ko bi je prepoznao

Evo kako je Aleksandra Subotić izgledala prije operacija: Nije uvijek bila lijepa i zgodna – 0vako je izgledala prije, malo ko bi je prepoznao

Moramo da se osvrnemo malo na Aleksandru Subotić koja je jako mlada uplovila u javni svijet i postala tako zvana rijaliti zvijezda. Sjetimo se njenih početaka kada je ušla u Parove, koji je također gledan rijaliti program. Ona je imala velike porodične suk0be, o kojima sada nećemo, jer je tema posta njen izgled.

Iznad teksta imate prilike da vidite kako je ona zapravo izgledala prije 0peracija, dok se kao učesnica Parova malo uredila, iako je i tada izgledala dosta drugačije nego sada. Ona je ušla u zadrugu prije nekoliko sezona sa Davidom ,tadašnjim vjerenikom i bila je teža za jedno 20 kilograma, koje je kako vidimo sada izgubila.

Aleksandra je svoje tijelo dovela do savršenstva, kao i lice, iznad teksta ste imali prilike da vidite kako je izgledal prije ulaska u Zadrugu dok je bila učesnica drugogo rijaliti programa. Ona je majka dvoje djece, i shodno tome jako dobro izgleda, složit ćete se.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *