Dragan Stojković Bosanac iskreno otkrio do sada nepoznate detalje o supruzi: "Na veliko zaprepašćenje mojih i njenih roditelja oženio sam se sretno 1977. godine"

Dragan Stojković Bosanac iskreno otkrio do sada nepoznate detalje o supruzi: “Na veliko zaprepašćenje mojih i njenih roditelja oženio sam se sretno 1977. godine”

Moramo da kažemo da se svake godine mediji iznova i iznova iznenade pričkom koja traje 44 godine, a kako vidite ,sve je počelo još u školskim danima kada su oni bili dječica, možemo tako da kažemo, 1977. godine.

Dragan je rekao sam da je sa svojm Dunjom u sretnom braku i da je sretan što je uspio da u moru istih nađe nešto posebno što ga zadržava sve ove godine, našao je ženu za porodice, što mu je najbitnije, koja i ne voli da se medijiski eksponira.

Njih dvoje su iz Konjica, a u gimnaziji su počeli svoj odnos, pa je onda ona donijela odluku da ide u beograd studirati, i kako kaže Bosanac, onda je on morao nagovoriti roditelje da i on ide u Beograd, a ne u Sarajevo.

On kaže da je Dunja ostala u drugom stanju što je dodatno ubrzalo korak dalje,d a se uzmu, iako su to imali u planu. On je sretan što ona ne želi kako kaže da bude zvijezda preko zvijezde.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *