Niko nije očekivao da 0vako izgleda, Suzana Mančić napokon pokazala kćerku: Krila je kao zmija noge, a sada kada je vidite bit će vam jasno i zašto - auu (Foto)

Niko nije očekivao da 0vako izgleda, Suzana Mančić napokon pokazala kćerku: Krila je kao zmija noge, a sada kada je vidite bit će vam jasno i zašto – auu (Foto)

Suzana je svima poznata voditeljica, a ona je neko ko vidjet ćete i putem medija  i društvenih mreža ne voli da svoju porodicu ističe previše u javnost. Ona je ponosna na svoje mezimice, mnogo puta je to isticala, ali sada nije mogla da odoli pa je pokazala svoju kćerku javnosti.

Naime, ona je kako ćete imati prilike sa svojom najmlađom otišla u frizerski salon i željela je da pohvali vlasnike. Kako vidimo one su godinama u tom salonu, a u opisu fotografije koju je objavila napisala je kako njih dvije vode računa o svojoj kosi, da žele da uvijek bude lijepa i zdravo i zato smataraju da su njihovi frizeri Buba i Zoka najbolji.

Njena najmlađa kćerka je Natalija Kunić, a kako ćete imati prilike da vidite ispod teksta dosta podjseća na majku. Toliko je lijepa da ne možete skinuti oči s nje, zato su ljudi pisali da im je sada jasno zašto je toliko skrivala kao zmija noge.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *