0vakvu je do sada nismo vidjeli: Anastasija zn0jna, bez šminke trči okolo - isplivale fotografije, sada možete da vidite njeno pravo lice

0vakvu je do sada nismo vidjeli: Anastasija zn0jna, bez šminke trči okolo – isplivale fotografije, sada možete da vidite njeno pravo lice

Anastasija je kako znamo kćerka od Ceca, ona je odavno krenula stopama majke i voli da se u javnosti pokaže u najboljem svijetlu, ali je jedna od rijetkih koja se ne stidi pokazati sebe i u najg0rem izdanju, bez šminke dok trenira.

Ona je neko ko vodi jako puno računa o svom izgledu, kako i sami možete da vidite. Jeste da je u zadnje vrijeme uvijek viđamo profesionalno našminkanu i u savršenim odijevnim kombinacijama, ali ona je sada objavila sliku kakvu do sada nismo vidjeli.

Kosu je vezala u niski rep, na sebi nije imala ništa šminke, trčala je okolo vidno zn0jna jer želi da se održava u kondiciji, kako saznajemo. Vjerujemo da ni sama nije slutila koliko će pažnje privući sa ovom fotografijom, svi mediji pišu o njenom zgledu bez šminke.

Imali ste prilike da iznad teksta vidite kako izgleda bez šminke, dobila je i puno pohvala kako je prirodno lijepa.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *