Odgovor dječaka u školi nasmijao sve: Evo šta je napisao u pitanju "koji kućanski aparat najčešće koristi tvoja mama" - hit (Foto)
Breaking News

Odgovor dječaka u školi nasmijao sve: Evo šta je napisao u pitanju “koji kućanski aparat najčešće koristi tvoja mama” – hit (Foto)

Djeca su ukras svijeta, to svi znamo. Kada bi poredili koliko su djeca iskrneija od odraslih stopa bi bila velika. Kada se pitamo zasto? Odgovor je prost, djeca ne razmisljaju, oni nikoga ne zele da uvrijede i onda iznose cinjenice koje vide i koje osjete.

Odrasli prvobitno razmisle, jer oni zele ili ne zele da nekoga uvrijede, zato neke stvari presute a neke podcrtaju i glasno govore. Slazete li se? Danas prenosimo odgovor jednog djecaka koji je postao pravi hit na drustvenim mrezama. On je imao nekoliko pitanja na koja je trebao dati odgovore, ali on je svojom iskrenoscu nasmijao ljude sirom BaIkana.

Pitanje je glasilo: koji kucanski parat tvoja majka najvise koristi? Djecak je vjerovali ili ne napisao pegla, ali ne za peglanje vesa nego pegla za posu. Zamislite danasnje majke, kako se ponasaju da djeca sve vide. Pogledajte fotografiju koja je postala hit:

Neki su se nasmijali a nekima uopste nije bilo smijesno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *