Malo ko zna za prvu ženu Ognjena Amidžića: U pitanju je njegova kolegica, bili su 4 godine u braku - godinama šute o tome a svi je znate (Foto)

Malo ko zna za prvu ženu Ognjena Amidžića: U pitanju je njegova kolegica, bili su 4 godine u braku – godinama šute o tome a svi je znate (Foto)

Jako poznat voditelj koji iza sebe ima godine voditeljske kariejre, ali i pjevačke. On je jako voljen u svijetu, jer je spontan. Kada je on u pitanju, svi znamo da on vodi jako poznatu i gledanu emisiju Ami dzi šou, koja je uspješna, moramo da kazemo najviše zbog njega, jer čljudi vole da ga gledaju u lozi voditelja, ali je u zadnje vrijeme bio voditelj i u nekim dešavanjima u rijaliti programu Zadruga. On ,kako svi znaju ia sad adivan brak sa Danijelom, oni imaju i sina, ali malo ko zna da je on prije nje imao još 2 braka.

Naime, malo prije nego će krenuti da se zabavlja sa Danijelom, Ognjen je zivio sa Milicom Marković koja je njegova kolegica na tv Pinku. Oni su bili u braku kako saznajemo od 2006 godine, ali nije dugo trajalo, jer su se nakon 4 godine razveli. Oni su i danas u korektnim odnosima, kako saznajemo.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *