Poruka mlade Bosanke za muškarce odjeknuIa regionom: "Bavim se poIjoprivredom i stočarstvom, muškarci me se stide zato što nemam skupu odjeću i kilo šminke, nemam novca za to - ko će mene poželjeti u današnje vrijeme.."

Poruka mlade Bosanke za muškarce odjeknuIa regionom: “Bavim se poIjoprivredom i stočarstvom, muškarci me se stide zato što nemam skupu odjeću i kilo šminke, nemam novca za to – ko će mene poželjeti u današnje vrijeme..”

Moramo da priznamo kako su djevojke postavile neke standarde koji se prate godinama unazad. Danas donosimo ispovijest jedne djevojke iz Bosne koja zivi na selu i koja je na društvene mreze objavila svoja osjećanja. Ona je probudila emociju u miIionima ljudi, zato je ova priča postala tako zapazena. Kako smo shvatili po njenom opisu, ona ne moze da nađe sebi momka, jer je ona djevojka sa sela koja čuva ovce i koja ima krave.

Ona je istakla da se bavi poljoprivredom i stočarstvom, da je to naslijedila od svojih, da je jako dobra u tom poslu, ali da ne moze naći nikog za vezu i brak jer nema šminke, nema siIikona ,kako je napisala. Ljudi su komentarisali kako je to naša surd0va realnost na koju zatvaramo oči, ova djevojka je jedina napisala da je to tako, a pitajte se koliko je onih što to trpe i šute? Pogledajte kako ona izgleda u nastavku:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *