Ovo je najveća kućerina u selu - Ceca iskeširalo cijelo bogatstvo na kuću roditelja, kad vidite slike, neće vam biti dobro (Foto)

Ovo je najveća kućerina u selu – Ceca iskeširalo cijelo bogatstvo na kuću roditelja, kad vidite slike, neće vam biti dobro (Foto)

Sa nekih 16-17 godina, svoju karijeru je započela Ceca Ražnatović, uvijek je znaala da je za nju suđeno pjevanje. Ceca je cijeli svoj život toj karijeri posvetila, otkako je nsimila pjesmu CVETAK ZANOVETAK.

Tad je postao veliki hit, a nakon toga, sve ostalo što se dešavalo je historija. Nizali su se hitovi, sve više nastupa je bilo, a tako je dobijala i ponude iz inostranstva. Odlazila je Ceca u Švicarsku, Njemačku, jedno vrijeme je i živjela tamo, a za taj period se vežu i mnoge kontroverze kao đto je veza sa Harom Samardžićem.

Zakopala je taj dio života, a o Arkanu je samo najbolje pričala, ako bi slučajno u nekim novinama dok je bila u Njemačkoj ugledala, i znala da je taj, smotala ga je čim se u Srbiju vratila.

Ona je govorila da je Arkan bio čovjek njenog života i da je s njim imala bajku, koja je ugašena na tragičan način u hotelu Interkontinental prije 20 godina kad su ga ubili. Njoj je ostalo njegovo bogatstvo, imala je milione, ali i Vilu na Dedinju i kuću na Kipru, što je pripalo njoj i njenoj djeci.

Ipak, Ceca i ne zaboravlja korijene svoje, pa je tako odlučila i svojim roditeljima pomoći, odnosno urediti i renovirati staru porodičnu kuću.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *