Dara Bubamara pot0piIa spIav, fanovi očarani njenim h0t izdanjem: Gru*di kipe kao nikad do sad, nije morala ni da pjeva - muškarci se hvataIi za gIave (Video)
Breaking News

Dara Bubamara pot0piIa spIav, fanovi očarani njenim h0t izdanjem: Gru*di kipe kao nikad do sad, nije morala ni da pjeva – muškarci se hvataIi za gIave (Video)

Kada pomenemo nastupe, jedno vrijeme zbog situacije na cijelom BaIkanu oni nisu bili u mogućnosti da se odrzavaju. Imali smo prilike da pratimo javne ličnsoti koje su komentarisale kako im je bez posla, a brojne ličnosti za koje svi mislimo da imajnu velike sume novca su bile prve koje su se oglasile i rekle d anemaju novca i da su u kr1zi jer ne rade godinu i jače. Moramo da kazemo kako je Dara jedna od onih koja je zabranu nastupa koristila da uziva u ljubavi i kaze da joj je to i trebalo.

Ona je sada imala nastup kojim je nadoknadila sve ono što nije radila. Kao što vidite u samom naslovu svi su bili oduševljeni njenim stajlingom, a ukoliko pratite njenu karijeru i njen rad znate da se ona oduvijek voli oblačiti pr0v0kativno. Po9gledajte video snimke koji to dokazuju i pokazuju u nastavku teksta koje smo preuzeli sa njenog profila:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *