Niko nikad nije ispričao njegovu ljubavnu priču, jako je zanimljiva: Donosi vam momački život Čede J0vanovića - prije Ijubavi sa filma (Foto)
Breaking News

Niko nikad nije ispričao njegovu ljubavnu priču, jako je zanimljiva: Donosi vam momački život Čede J0vanovića – prije Ijubavi sa filma (Foto)

Bez obzira kada su svi saznali za njega, koliko je godina imao i kako je izgledao, Čeda je u zenskom društvu oduvijek bio dobrodošao. On je uvijek bio privlačan zenama, da li zbog izgleda ili zbog stava, to još nismo okučili. Da izgleda lijepo i sada kada puni ozbiljnije godine izgleda, ali malo ko se u medijima do sada doticao momačkog zivota Čede Jovanovića. Ovo je jedinstvena prilika za to:

On je kao što znamo ozenio Jelenom Savić, oni se skoro nikada javno ne pojavljuju a na društvenim mrezama za sve ove godine imaju samo nekoliko slika. Čeka rijetko priča o njoj, ali je u jednoj izjavi rekao kako je to filmska ljubav bila i ostala. Rekao je između ostalog da voli provoditi vrijeme s njom i da je ona njegova inspiracija. Detalje koje je rekao vam prenosimo u nastavku ovog teksta. Cijeli razgovor Čede, to jeste cijela izjava o njegovoj prošlosti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *