Up0zorenje, ko ima sIabo srce nek ne otvara novu sliku OIivere J0kićević: Ženo šta si to uradila sa sebe, živa se unakaziIa (Foto)
Breaking News

Up0zorenje, ko ima sIabo srce nek ne otvara novu sliku OIivere J0kićević: Ženo šta si to uradila sa sebe, živa se unakaziIa (Foto)

Svi mi znamo da je Jovana Jeremić zadnjih nekoliko dana u samom centru paznje javnosti. Voditeljke biraju sam ekakvim putem će krenuti i kako će se javnosti predstaviti, a ona je izabrala svoj način, sada, ne mozemo da spekulišemo o tome da li je to ispravan ili neispravan način, kakav god da je njen je i sama ga je izabrala. Ona je imala dosta provala u toku svoje dugogodišnje karijere i tako je nekako uvijek završavala u medijima. Sada ovih dana je u centru paznje jer je dala otkaz na televiziji gdje je radila zadnjih 10 godina, a svi znamo da je u pitanju Happy televizija.

Međutim, ad se vratim ona današnju temu, a to je Olivera Jovičević. Ona je jako pametna voditeljica, neki kazu sve ono što Jovana nece biti, zato smo napravili blago poređenje. Ona ima iza sebe edan neuspjeli brak i kćerku koja je rođena u njemu, njeno iem je Dunja. Kako je poznata svi je redovno prate na društvenim mrezama, a sada je objavila slike koje ostavljaju bez daha. Neki naravno kazu da je uradila previše operacija i da se unakaziIa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *