Svi je znaju po Iudim frizurama: Pogledajte kakva se takmičarka Zvezda Granda sada pojavila - 0vakvo nešto još nikada niste vidjeli na sceni
Breaking News

Svi je znaju po Iudim frizurama: Pogledajte kakva se takmičarka Zvezda Granda sada pojavila – 0vakvo nešto još nikada niste vidjeli na sceni

Moramo prvobitno da se osvrnemo na takmičenje, koje treba da bude muzičko, a koje je u zadnje vrijeme  postalo široko gledano, jer da bu neko prošao sto posto, pored jako dobrog glasa, mora da ima i stat. Zbog ovih stavova su prozivani od strane sirokih narodnih masa brojni članovi zirija, ali izgleda da do mijenjanja politike neće doći.

Danas pišemo o jednoj djevojci koja se izborila za svoje ime i prezime, ona je u jako kratkom vremenskom periodu skrenula veliku paznju na sebe, a i to treba znati, kao što je rekla JK.Naime, ona je počela da svaki nastup ima drugačiju i neobičniju frizuru, što je ljude fasciniralio i na neki način spontano natjeralo da jedva čekaju sljedeći njen nastup.

Sada je prevazišla sve standarde i došla je sa nikad neobičnijom frizurom, a prije nego je došla na društvenim mrezama je najavila šta će taj nastup nositi i kakva će joj frizura biti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *