Ivana je zamijenila telefon sa mužem: Da je znala šta će naći, nikada to ne bi uradila, p0vraćaIo joj se od sadržaja.. (Foto)
Breaking News

Ivana je zamijenila telefon sa mužem: Da je znala šta će naći, nikada to ne bi uradila, p0vraćaIo joj se od sadržaja.. (Foto)

Ivana Vlasina (29) i njen suprug su bli u jako sretnom braku, ona ustvari nije ni znala s kim ima posla iako su toliko dugo bili zajedno. Njen suprug se zove Anton i ima 32 godine. Kako bi provjerili svoju odanost i ljubav, ona je jedno jutro ustala i gledajuci tv vidjela kako su muz i zena na jedan dan zamijenili iznenada telefone i mogli da provjere da li zive u zabIudi ili istini. On se okrenula i predlozila Antonu isto.

On je odmah pristao, i ona je vidjela da tu nema ništa sumnjivo. Došla je na posao ali joj đav0 nije dao mira, stalno je mislila kako ima njegov telefon. Uzela je da ga provjerava i vidjela da nema nikakvih poziva, poruka a i u imeniku njoj nepoznatih brojeva. Ona je otišla da čačka po folderima, i naišla je na jedan skriveni folde u kome su se nalazile slike g0Iišavih ćena koje je on kradom slikao dok su bili na moru, u izlasku na bazenima. Ona nije mogla da vjeruje, tu je bilo preko 50 slika i ispostavilo se da on ima p0reme’ćaj. Njoj je pozIilo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *