Karleuša i Marija š0kiraIe javnost, nisu znale da ih snimaju: Zadigla suknju da pokaže Mariji svoje čudo među n0gama - Marija isk0IačiIa oči kad je vidjela.. (Video)
Breaking News

Karleuša i Marija š0kiraIe javnost, nisu znale da ih snimaju: Zadigla suknju da pokaže Mariji svoje čudo među n0gama – Marija isk0IačiIa oči kad je vidjela.. (Video)

Kada su MArija i Karleuša u pitanju, moramo da kazemo kako one zasigurno dizu gledanost u Zvezdama Granda. njih dvije su u dobrim odnosima, jako dobrim iako za vrijeme snimanja to i ne izgleda tako jer su jako iskrene i srcane. One nemaju dlake na jeziku i uvijek kazu iskreno šta misle. Sada su uhvaćene u jako čudnom trenutku, iako nisu imale pojma da ih neko snima. Imat cete prilike da vidite u nastavku teksta kako Jelena dize suknjicu koja je i onako jako kratka da bi pokazala Mariji šta se nalazi između njenig n0gu.

Marija je nakon toga napravila jako čćudan izraz lica, prekopila je lice rukama i bila sva u čudu. Šta je to imala Jelena ispod? To se nazaIost nije snimilo, alui pogledajte sve ono što se snimilo i što one nisu sigurno zeljele da se javo pokaze a pokazalo se.Neki su ovo shvatili kao šalu dok su neki shvatili kao emociju:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by karleusastarblog___ (@karleusastarblog___)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *