Bila je megazvijezda 80-ih i san svakog muškarca: Nije se brijala ispod pazuha, njen veliki hit su svi pjevali - znate li o kome je riječ? (Foto)

Bila je megazvijezda 80-ih i san svakog muškarca: Nije se brijala ispod pazuha, njen veliki hit su svi pjevali – znate li o kome je riječ? (Foto)

Kada se vratimo na sve umjetnike 80tih, moramo da se slozimo da je prije sve bilo nekako skromnije, ograničenije ali opet puno kvalitetnije. Moramo da kazemo kako su i glumci i pjevačici bili posvećeniji i drugačiji, dok danas mozete napraviti veliku karijeru iako niste izuzetno talentovani. Kao što sami vidite u naslovu danas ćemo fokus staviti na pjevačice, a ona je bila mega zvijezda koja dugo ije brijala svoje pazuhe i to joj nije bi problem. Njeno ime je Nena.

Ona je imala veliki hit koji se nazivao 99 ballons. On je idanas dan jako slušan hit, a u to vrijeme je kako se to kaze gospodario  svijetom. Ona je imala jednu jako tešku priču, prvobitno moramo da kazemo kako je rodila blizance, a poslije je izgubila jednu be’bu. Njoj je to jako tešk0 palo. Moramo da kazemo kako ona ima 4vero unučadi. Prodala je preko 25 miIona nosaca zvuka, što puno govori o njenoj karijeri.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *