Karleuša ima nove uniforme za svoje služavke i čistačice: "Ja ne jedem meso, a ne smiju ni one, ako pojedu odmah dobiju 0tkaz - može mi se ja sam Diva.."

Karleuša ima nove uniforme za svoje služavke i čistačice: “Ja ne jedem meso, a ne smiju ni one, ako pojedu odmah dobiju 0tkaz – može mi se ja sam Diva..”

Kada je u pitanju Diva Jelena moramo da kazemo kako ona svojim oblačenjem, ponašanjem oduvijek skrece veliku paznju na sebe. Naime, ona je neko ko voli da se bori za pravdu ,pa bilo to pravda ljudi ili zivotinja. Poznato je za sve ljude koji prate i vole ovu pjevačicu da ona godinama unazad ne jede niti jednu vrstu mesa, a sada je objavljena slika jedne zene koja radi kod nje u kuci i koja izgled aisto ne jede meso.

Kao što vidite na slici se nalazi zena u majici koju nosi kao uniformu kod čisti i radi kod jelene, a na majici piše da ne jede meso od zivotinja. Mnogi misle da ih je Jelena uslovila, a ona se na sve to našalila: Naravno da su uslovljene ako ja ne jedem nešto nece ni one. – kroz smijeh i jako ironično je rekla Diva. Mnogi su 0sudiIi ovaj postupak oko uniforme, dok su naravno oni koji zastupaju isto što i Jelena podrzali ovo.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *