Krenula je da se tušira, pa u svom kupatilu zatekla svekra kako se zad0v0Ijava: Trebala je da samo zatvori vrata, ali ona je uradila 0vo - ne zna se ko je gori, ona ili on..

Krenula je da se tušira, pa u svom kupatilu zatekla svekra kako se zad0v0Ijava: Trebala je da samo zatvori vrata, ali ona je uradila 0vo – ne zna se ko je gori, ona ili on..

Kada su u pitanju neke blogerke one iznose i više engo što treba iz svog privatnog života, pa je jedna od 32 godine iznijela životnu priču anonimno ali se saznalo o kome se radi. Mi njen identitet nećemo otkriti ovom prilikom, ali ćemo preniijeti njenu priču. Kako kaze, ona je zivjela s muzem na drugom spratu, dok su na prvom bili njen svekar i svekrva.

Ona i svekrva su imale trzavice, ali sa svekrom je znala da se posvađa, jer je kako kaze bio vuIgaran ,na šta je njen muz navikao. Jednom je krenula da se tušira i zatekla svekrva u njihovom wcu kako se zad0v0Ijava, ona nije mogla da vjeruje i umesto da izađe, krenula je da vrišti, rekla je da očisti sve iza sebe i da je mat0ri b0Iesnik, nije mogla da dođe sebi i nije znala kako da to kaze mužu, b0jala se njegove reakcije, napisala je i sama.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *