Sir0mašna majka prodavala cvijeće na gr0blju da bi kćerki platila studije medicine: Onda je otkrivena jeziiva istina - zar može kćerka majci da uradi 0vakve stvari..
Breaking News

Sir0mašna majka prodavala cvijeće na gr0blju da bi kćerki platila studije medicine: Onda je otkrivena jeziiva istina – zar može kćerka majci da uradi 0vakve stvari..

Kada je odnos majke i djeteta u pitanju, to je velika int’ima, ali Merve koja ima 25 gogina je sama sebe dovela do toga da svi mediji na svijetu pišu o njoj. Naime, ona je zavrijeme pan’+demije rekla majci da zeli studirati medicinski fakultet u Englesk0j i da tamo odlazi. Stalno se slikala u uniformi medicinske sestre, a njena majka je išla na lokalno gr0bIje da prodaje cvijeće koje je danima uzgajala i brala gdje stigne, da svojoj miloj kćerci pošalje novac za školu.

Kako se to obično desi u pravo vrijemeje bila jedna tv ekipa baš kod majke i vidjeli da prodaje cvijeće, pa su je pohvalili, a majka je ponosno rekla da školuje dijete i da zato radi. Nakon nekoliko sati emitovanja emisije ljudi koj ipoznaju Merve su počeli da dijele njenu priču i napisal ida je ona u IstambuIu da ima stalan posao prodaje nekretnine i da ne studira. Jadna stara majka je sIomljena nakon ovih informacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *