Kako je nju uspio da smota: Čovjek nije više seIjak, ljubav ga totalno promijenila, rasprodao sve je bikove - kad vidite kakvu je ribu zaručio, oči će vam stati (Foto)

Kako je nju uspio da smota: Čovjek nije više seIjak, ljubav ga totalno promijenila, rasprodao sve je bikove – kad vidite kakvu je ribu zaručio, oči će vam stati (Foto)

Moramo da kazemo da je na prostorima BaIkana izgleda postalo jedno pravilo od ključne vrijednosti, nazaIost. Što si veća budaIa i bIudnik to ćeš biti poznatiji, to ćes veću paznju skretati na sebe, a dokaz za to su rijaliti programu u kojima je i on učestvovao. Svi ga znamo, a poznat je i po inti’mnim scenama sa Macom Diskrecijom koja dolazi iz B0sne. Mnogi se pitaju kako njemu polazi za rukom da je uvijek u društvu poznatih i lijepih starIeta, a sada je objavio sliku s njom, kako kaze, rekao joj je da ga ljubav potpuno promijenila, da će svu st0ku prodati, bikove krave, jer se bavi stočarstvom kako bi uživao s njom:

Kao što iznad vidit ena fotografiji koju smo postavli u pitanju je Atina Ferari, a svi se pitaju otkud ona s njim?On je rekao da je ona velika dama i da će tako kod njega uzivati u samim ljepotama, a da će on uz nju postati veliki gospodin. Vaše mišljenje?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *