Kamere sve otkrile: Snimali šta kuharice rade u školskoj kuhinji i ostaIi bez riječi - 0vo baš niko nije 0čekivao, zar 0vo negdje postoji (Video)
Breaking News

Kamere sve otkrile: Snimali šta kuharice rade u školskoj kuhinji i ostaIi bez riječi – 0vo baš niko nije 0čekivao, zar 0vo negdje postoji (Video)

Kada su u pitanju današnja djeca, imamo prilike da vidimo koliko je tu nepoštovanja prema roditeljima, prema nepoznatim prema starijima, jer se djeca od samog početka zivota jako malo uče o poštovanju. Ovdje prenosimo neke jako lijepe manire koji se koriste u Japanu.

Naime, tamo se u šklama djeca uče nešto više od osnovnog znanja, a to je nešto što se moraju učiti. Oni ih uče da se s poštovanjem moraju odnositi prema svojim prijateljima, roditeljima, nastavnicima, svim ljudima i da se uvijek moraju zahvaliti. Tako ćete imati prilike da vidite šta se to dešava u kuhinji kod njih, svi su ostali bez riječi kada su ovo vidjeli, ovo baš niko ne radi, pisali su ljudi, za svaku pohvalu:

Kao što vidite oni nakon obroka u školi odu u kuhinju i zahvale se svim kuharicama i cijelom osoblju koje im je taj dan omogućilo da jedu traj obrok. Ovo je jako lijep gest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *