Suzana Mančić šokirala javnost - da, probala sam životinjski izmet, nije baš kao što mislite

Suzana Mančić šokirala javnost – da, probala sam životinjski izmet, nije baš kao što mislite

Suzana Mančić, jedna od najpoznatijih loto djevojaka bivše države koja je na našim prostorima poznata po svojoj ekstravagantnosti i neobičnom načinu života koji odiše njezinim pustolovnim duhom, šokirala je sve prisutne u studiju gostujući u emisiji “Zvezde Granda posebna “. Naime, voditelj Siniša Medić pitao je svog bivšeg kolegu koja je najskuplja kava koju je probala u životu.

Kako se Suzana nije mogla sjetiti, podsjetio ju je:
-Sjećaš se, jednom sam bio kod tebe na kavi i ponudio si me onome kojeg mačke prvo jedu, a onda … rekao je Siniša kroz smijeh, a nakon toga Suzana je objasnila o čemu se radi. -I da, to je delicija koju ćete probati samo jednom u životu.

Ne jedu mačke, već druge posebne životinje. Znate, pojedu ta zrna kave, zatim odu u kupaonicu i eto vas, najskuplja kava na svijetu. Nije da sam oduševljena i onesvijestila se od okusa, ali budući da je najskuplja, naravno da će se popiti … uzvratila je Suzana sa smiješkom.

Siniša se pravdao da je odbio probati tu kavu, jer nije mogao zamisliti da pije životinjski izmet. Na što ga je Suzana zadirkivala.
-Pa, kad ćete dobiti priliku ponovno probati NAJSKUPIJU KAVU NA SVIJETU?

Najskuplja kava na svijetu, Kopi Luwak, dobiva se na specifičan način, iz izmeta azijske cibetke, koja je mačja životinja, a kava košta oko 350 eura. Stručnjaci tvrde da je za ovu kavu zaslužan poseban način proizvodnje i poseban okus. Unatoč visokoj cijeni, turisti je vole piti.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *