Nijedno dijete u Srbiji nije prošlo ono što je moje - o ovoj predsjednikovoj poruci brji cijela srpska javnost

Nijedno dijete u Srbiji nije prošlo ono što je moje – o ovoj predsjednikovoj poruci brji cijela srpska javnost

Od svih političkih ličnosti na Balkanu, Aleksandar Vučić je zasigurno najpoznatiji i možda najkontroverzniji političar. Mišljenja o njemu su podijeljena – neki ga smatraju diktatorom i ne vole ga, dok ga drugi smatraju dobrim predsjednikom Srbije. U svakom slučaju, teško je poreći da se Srbija u cijeloj situaciji s pandemijom uzdigla iznad većine zemalja u regiji, a možda čak i u Europi, bilježeći najveći rast BDP-a 2020. godine.

Uz poboljšanu ekonomsku situaciju, Vučić je pohvaljen i za učinkovitost postupka cijepljenja u Srbiji, zemlji koja je sedma na svijetu po broju cijepljenih, a druga u Europi odmah iza Velike Britanije. Vučić je te izvanredne situacije postigao odobrenjem nekoliko različitih cjepiva i suradnjom s Europskom unijom, što se odražava na velikom broju cijepljenih građana Srbije (čak milijun!) I vjeruje se da će ovom brzinom biti među prvi koji je dostigao imunitet.na virus COVID-19 koji hara zemljom već više od godinu dana. Unatoč svim tim uspjesima, Vučić i njegova obitelj često su bili na meti medija i raznih tračeva. Aleksandar Vučić ima troje djece iz dva braka, a njegov najstariji sin Danilo odrastao je kao dijete kontroverzne slave koja sa sobom nosi i svoje negativne strane.

Vučić se na to osvrnuo u objavi na Instagramu gdje je objavio sliku sa sinom Danilom i napisao da niti jedno dijete u Srbiji nije prošlo ono što je njegov sin, između ostalog slušajući razne laži kako se druži s lošim ljudima. Također je rekao da će pobijediti radom i poštenjem te da predaja nije opcija.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *