Veliki preokret - Aleksićev advokat šokirao, Aleksiću je uklonjena prostata, nije mogao si1ovati, dokazima ćemo ih zgromit
Breaking News

Veliki preokret – Aleksićev advokat šokirao, Aleksiću je uklonjena prostata, nije mogao si1ovati, dokazima ćemo ih zgromit

Mika Aleksić i njegov slučaj sa školom glume potresli su ne samo cijelu Srbiju, već i čitav Balkan. Pored Milene Radulović, koja je prva progovorila iz dana u dan, sve više djevojaka odlučuje razgovarati o svojim noćnim morama koje su proživjele iza zatvorenih vrata njegove škole.

Srbija se jednostavno zgrozila kada je vidjela sliku koju je njegov odvjetnik objavio u medijima, kada je objavio sliku iz 2013. godine iz Aleksićeve glumačke škole, gdje je sa svojim učenicima, a do njega je mladi Radulović koji je nasmijan i sretan. Tada je pitao suca, kako je mogla doći na nastavu da je bila silovana tih dana? Milena Radulović, zajedno s još 4 djevojke, podnijela je kaznenu prijavu, a određen mu je pritvor od 30 dana.

Ovih je dana vrlo teško biti njegov odvjetnik, jer se do sada čak 30 djevojaka prijavilo da svjedoči protiv njega, i bez obzira kako on skupljao i oduzimao, neće umrijeti najmanje 30 godina do svoje doživotne kazne. Zoran Jakovljević njegov je odvjetnik, koji očito ne oklijeva upotrijebiti bilo kakvo oružje za obranu svog klijenta. Također spominje svoju bolest, povišeni šećer u krvi, 3 infarkta koja je do sada imao, kao i druge bolesti koje trenutno ima i nastoji se obraniti sa slobode.

Iznio je i još jednu grotesknu izjavu, a to je da je zbog tumora Aleksiću uklonjena prostata prije par godina i zbog toga uopće nije mogao imati spolne odnose sa ženama. Vjerujete li njegovu odvjetniku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *