Ohoo, Duletova švalerka razvezala jezičinu - Sanja potkačila Jelenu, ovo joj neće oprostiti - potvrdila sve, haos nastaje
Breaking News

Ohoo, Duletova švalerka razvezala jezičinu – Sanja potkačila Jelenu, ovo joj neće oprostiti – potvrdila sve, haos nastaje

Negdje od početka ove godine kruži priča o tome kako se Duško Tošić napokon odlučio “probuditi” i početi ludovati, baš kao i njegova supruga zadnjih par godina. Vjerujemo da svi znate slučaj od prije 2 godine, kada je Duško doživio pravu neugodu, jer se ispostavilo da ga je supruga godinama varala s Ognjenom Vranješem, nogometašem koji je u to vrijeme igrao u Grčkoj.

Sve vrijeme skandala bio je u Kini, a koliko je sve tada bilo žestoko govori činjenica da su svoju djecu morali upisati u potpuno novu školu, jer ne bi preživjeli od šale druge djece na račun njezina majka. Kad su tada svi očekivali da se njih dvije razvedu, Jelenina majka Divna je umrla, a Duško jednostavno nije imao srca ostaviti je u tako teškim trenucima.

Nakon toga su se oprostili od Instagrama, a kad je Duško došao u Beograd, vidjeli su ga samo s kćerima i to je to, s Jelenom, u posljednje 2 godine zapravo nema niti jednog selfija. Tada su ga nedavno počeli povezivati ​​sa poznatom TV voditeljicom Sanjom Marinković, ali sve je to brzo prošlo, jer su ga počeli dovoditi u kontakt sa suprugom Slobe Blizanac, popularne pjevačice. Ana Jovanović je Jelenina vrlo dobra prijateljica i poslovna partnerica, pa je Karleuša odmah odbila tu mogućnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *