Jelena je trpjela torturu - svekrva vračala Dragoju, i objasnila do detalja kako ubiti Jelenu
Breaking News

Jelena je trpjela torturu – svekrva vračala Dragoju, i objasnila do detalja kako ubiti Jelenu

I danas se malo dotičemo najvećeg zločina u Srbiji u posljednjih 10 godina, a to je sigurno ubojstvo na nasipu u Borči, kada je pogubljena poznata srpska pjevačica Jelna Marjanović. Prvooptuženi je njezin suprug Zoran Marjanović, koji je bio tamo na nasipu, a njegov telefon poslao joj je poruku u 16.55 sati, dok je Jelena Marjanović ubijena u 17.05 sati.

Vjerovali ili ne, Zoranova majka, punica Jelene Marjanović, sada je uključena u cijelu priču. Prije nekoliko dana i Jelena Škulić poslala je pismo državnom odvjetništvu u kojem stoji da je ubojica Jelene Marjanović izvjesni Dragoje Milinković, koji je mladog pjevača ubio po nalogu Zoranove majke. Pitate se što je dobio od ovog ubojstva i zašto bi riskirao svoju slobodu?

Prema svjedocima, Zorici Marjanović je došao jer je bio u vrlo lošem psihičkom stanju. Pomagala mu je na svoje duhovne načine, to jest čarobnjaštvom, a kako se navodi u ovom pismu, uzela ga je u potpunosti kako bi s njim mogla raditi što god je htjela. Saad postavlja pitanje zašto bi je svekrva htjela mrtvu? Pitanje je njezine mržnje prema njoj, kao i imovinske koristi koja bi se nakon njezine smrti slila u MArjanovićevu kuću.

Ubojstvo je dodatno platila Dragi Čelkiću, a on je od nje dobio točne upute kamo će Jelena Marjanović trčati tog kobnog 2. travnja. Prema autoru ovog pisma, ubio ju je tupim predmetom, spakirao stvari i nestao u smjeru Starog grada. Vaša mišljenja o cijelom slučaju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *