Užas, pa sagni se - naša poznata voditeljka doživjela traumu na času glume, šutjela je, a sad progovorila, otkrila stravičnu scenu kojoj je svjedočila
Breaking News

Užas, pa sagni se – naša poznata voditeljka doživjela traumu na času glume, šutjela je, a sad progovorila, otkrila stravičnu scenu kojoj je svjedočila

Ni nakon 7 dana nakon što je u Srbiji izbila vijest da je poznati srpski glumac i profesor Mika Aleksić seksualno maltretirao svoje učenike na satovima glume, koji su tada imali samo 17 ili 18 godina, još uvijek se ne smiruje. U beogradskoj Palači pravde, prije samo dva dana, Milica Radulović punih 5 sati davala je izjave o tome kako joj je išlo na časovima glume s Mikeom Aleksićem.

Svjedočenja iz cijele Srbije ne prestaju dolaziti, pojavljuju se mnoge glumice, ali one najpoznatije i dalje šute. Ili nisu imali nikakvih kontakata s Aleksićem, ili iz nekih svojih osobnih motiva ne žele ništa reći po tom pitanju. Sad se pojavila i poznata srpska voditeljica koju inače svakodnevno gledamo na Happy televiziji, a zove se Jovana Jakić, koja je rekla da je u glumačkoj školi bila svjedok strašnih scena s Batom Miladinovićem, koji je bio mentor Mikeu Aleksiću.

Sve joj se to dogodilo još 1997. godine, ali smatrala je da nema potrebe iznositi te podatke jer je muškarac davno umro, no sada kada je Mika Aleksić optužena za seksualno uznemiravanje najmanje 15 djevojaka, odlučila je razgovarati o svom iskustvu. Rekla je da je pred daskom izveo djevojčice koje su malo naprednije, a rekla je i da čita ono što je napisano na ploči napisano malim slovima.

Kad bi rekla da ne vidi, rekao bi joj da se sagne, pa bi joj došao s leđa i uštipnuo je za dupe. Studenti u klupama su se hihotali, ali vidjela je da uopće nije smiješno to što Bata radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *