Sa 66 godina je obukla ovo na sebe? Kako je nije stid, ona je odavno baba, čista sramota
Breaking News

Sa 66 godina je obukla ovo na sebe? Kako je nije stid, ona je odavno baba, čista sramota

Krenimo večeras na domaću pozornicu koja u posljednje vrijeme stagnira, a sve je uvjetovano trenutnom situacijom s covidom 19. Oni definitivno nemaju posla, nemaju koncerte, a samim tim ni snimanje novih pjesama, jer sve to dovodi do totalnog gubitka i minus.

No, neki od njih našli su se u vrlo različitim profesijama, poput Marije Šerifović, koja jako dobro radi svoj posao u Zvezdi Granda, no unatoč tome, odlučila je pokrenuti vlastiti YouTube kanal, koji za sada radi vrlo dobro. Vjerovali ili ne, na ovoj je platformi uspjela okupiti blizu 250 000 pretplatnika i može se komotno reći da je postala više nego dobar influencer. Snima sjajan i raznolik sadržaj, a montaža samih isječaka više je nego dobra.

Danas, međutim, govorimo o nešto starijim generacijama pjevača, a jedna od njih je i Snežana Savić, koja je svoju slavu dosegla 80-ih godina prošlog stoljeća kada je, osim mikrofona, vrlo dobro radila i na TV ekranima. Danas se ne žali na trenutnu situaciju, živi od stare slave i ušteđevine, a za sebe kaže da je skromna i da joj za život ne trebaju milijuni.

Vrlo je dobro poznato da je tih godina bila vamp žena i da su muškarci zbog nje izgubili glavu, a jedna od najzanimljivijih priča je da je jedan Slobodan Milošević kao mladić činio sve da dođe do nje, ali je ostala vjerna suprugu. I danas, iako ima 66 godina, izgleda doista sjajno, no prije nekoliko dana pojavila se u kratkoj suknji i pokazala bedra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *