Ovo su sva Arkanova djeva - 9 sa 5 žena, čekajte da vidite čime se bave

Ovo su sva Arkanova djeva – 9 sa 5 žena, čekajte da vidite čime se bave

U nastavku članka od ove nedjelje vratit ćemo se malo u prošlost i 90-e godine prošlog stoljeća kada se živjelo 120 na sat. Vrlo je dobro poznato da je u to vrijeme situacija na Balkanu bila više nego očajna, Srbija je bila pod sankcijama i jedina opcija koja se mogla poštivati ​​do kraja bio je kriminal, mafija i trgovina drogom. Poznati zemunski klan u to je vrijeme držao pola Europe.

Pored njih, u Beogradu smo imali još nekoliko grupa, a najjača je bila ona na čelu s zloglasnim Željkom Ražnatovićem Arkanom. , Počeo je vrlo rano s kriminalom, a prvi pravi posao bio mu je voditi navijanje popularnih Delija i Crvene zvezde kad je bila europski prvak. Oženio se vrlo rano, ima 2 braka prije nego što je tada upoznao Cecu Veličković. Iz ta dva braka ima 7 djece, ali ih je jednostavno zaboravio kad je upoznao Cecu.

Došao je kući, a zatim rekao svojoj supruzi Natasi s kojom je imao 5 djece da voli drugu ženu i da je došlo vrijeme da se razvedu. Sve je izdržala, razvela se i putovala s djecom u Sjedinjene Države. Vojin i Nikola su njegovo prvo dvoje djece, bili su blizanci i oženio ih je Natalijom, kao i Milenom i Mašom. Mihajlo Sofija i Anđela djeca su iz njegovih izvanbračnih veza i o svima njima se danas pravilno brine.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *