Tužne vijesti stigle o legendarnom pjevaču - u nevjerici svi, evo šta kažu ljekari

Tužne vijesti stigle o legendarnom pjevaču – u nevjerici svi, evo šta kažu ljekari

Prije nekoliko dana ponovo je došao u središte balkanskih događaja kada se oženio prvi put u životu, u novoj 2021. godini. Mima, njegova životna suputnica koja je s njim posljednja 4 desetljeća, napokon je odlučila reći da, jer su zapravo nerazdvojni, a ovo je bila samo kruna njihove velike ljubavi. Na Voždovcu su sve pokušavali raditi u tajnosti, ali nije uspjelo jer je jedna od njenih prijateljica podijelila sliku na Instagramu.

Odmah su stvoreni mediji i odmah je cijeli Balkan znao za Tozovca i njegov premijerni brak u devetom desetljeću njegova života. Kako je izjavio za medije, njegova mu je Mima najveća podrška jer je bila s njim kroz njegove najteže trenutke u životu, a najgore mu je bilo prošle godine kad je završio čak i na operacijskom stolu.

U to je vrijeme imao problema s glasnicama, koje je morao operirati, pa trenutno ne pjeva. Liječnici su mu naredili da se odmori, a on je to učinio odmah nakon vjenčanja, pa je završio sa svojom Mimicom u vikendici, gdje uživaju potpuni mir i slobodu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *