Zbog ove fotke je odmah zatražio razvod - da li vi vidite detalj koji otkriva prevaru? Sliku dobro pregledajte
Breaking News

Zbog ove fotke je odmah zatražio razvod – da li vi vidite detalj koji otkriva prevaru? Sliku dobro pregledajte

Fotografijama ovjekovječujemo sve naše drage, radosne i ne baš drage trenutke. Ponekad se dogodi da fotografiramo nešto što je u prvom redu utjelovljenje sreće, ali što duže promatramo svoju sreću, često, ako smo slikari, nađemo doista katastrofalne detalje. Pojedinosti o kojima nikada nismo mogli ni sanjati. Takva se situacija dogodila jednom čovjeku po povratku s putovanja. Svima bi se fotografija, koju je suprug snimio po povratku s putovanja, na prvi pogled učinila normalnom.

Sve mora biti sjajno kad muškarca dok sjedi u krevetu dočeka osmijeh njegove supruge. Dobrodošla je dobrodošlica koju svaki oženjeni muškarac, čak i neoženjen, čeka kad dođe u svoj dom. Što drugo nego učiniti čovjeka presretnim. Nakon tako dugog izbivanja od kuće, dolazi i u krevetu ga dočekuje nasmijana supruga. Taj trenutak sreće, trenutak sreće, odlučio je fotografirati. Nisu bile potrebne više fotografije, dovoljna je samo jedna da zauvijek zabilježi taj trenutak sreće, iako se pokazalo da je to kratkotrajna sreća.

Osjećaj sreće trajao je nekoliko dana, a često je, kad god mu se ukazala prilika, sa zadovoljstvom gledao fotografiju, ali već nakon nekoliko dana bio je siguran da ga supruga vara. Vidio je nešto zbog čega je zatražio razvod od supruge, piše Net.hr. Što bi to moglo biti? Pogledajte je li taj detalj bio očit ili treba nekoliko dana da ga netko pronađe? Imate li tako snažnu moć promatranja?

Da li ste vi primijetili ZADIMLJENI PIŠTOLJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *