Popularna pjevačica doživjela tragediju - srušila se na pod samo, niko nema opjma šta se dogodilo - snimljeno sve
Breaking News

Popularna pjevačica doživjela tragediju – srušila se na pod samo, niko nema opjma šta se dogodilo – snimljeno sve

Marija Šerifović jedna je od najvećih zvijezda popularne glazbe na ovim prostorima i mlada žena koja je vrlo rano uspjela ostvariti karijeru o kojoj mnogi samo sanjaju. Marija je uspješna na svim poljima i svjesna je toga, što joj daje dodatno samopouzdanje.

No, ona definitivno ima pokriće za to ako uzmete u obzir da je predstavljala svoju zemlju na natjecanju za najbolju pjesmu u Evropi, a zatim je ovo prestižno natjecanje dovela u glavni grad Srbije. Bio je to jedan od najvećih uspjeha kojem su se divile čak i puno starije kolegice i svi su bili ponosni na nju.

U posljednjih nekoliko godina Marija je najaktivnija kao članica žirija Zvezde Granda, odakle se nekoliko puta pokušala oprostiti, ali očito je da previše uživa u odlasku. Sada je također mentor brojnim kandidatima i način rada s njima pokazuje koliko uživa u toj ulozi i koliko zaista želi pomoći mladim ljudima da postanu zvijezde.

No, malo ljudi zna da Marija voli slatkiše, ali i da njezina majka, također poznata pjevačica, Verica Šerifovć, zapravo ima svoju slastičarnicu. Naime, Verica je davno objesila mikrofon na klin i samo ponekad zna pjevati, dok joj je kuhanje trenutna ljubav u kojoj uživa.

Marija je tako nedavno bila s njom u kuhinji, a onda se dogodilo nešto neočekivano. Nakon što je uz pomoć mame napravila svoj omiljeni kolač, sav je trud pao u vodu kad joj je torta pala na pod. Marija je kasnije u videu rekla: “Ne mogu se oporaviti danima, nakon ovoga više ništa neće biti isto. Također sam zakazala psihijatra koji će mi pomoći da preživim ovu tugu. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *